Veerle De Vos

vrolijke kunst

Veerle De Vos is een Belgische kunstenares, geboren in Oudenaarde in 1962. Na een bachelor in de psychologie en een carrière in het onderwijs en de bank- en verzekeringswereld, maakte Veerle een ommekeer in haar leven. Dit na een ernstige val van haar koersfiets: ze werd beeldend kunstenaar.

Veerle De Vos haar missie: beelden die spontaan een glimlach op je gezicht toveren. De ‘dikke, vrolijke madammen’ zijn hiervan haar handelsmerk en stralen dit uit. Gezellig, kleurrijk en bovenal aanstekelijk vrolijk: de beelden van Veerle De Vos hebben een unieke stijl en een bijzondere uitstraling. Instant happiness is dan ook waar de beeldende kunstenares voluit voor gaat. “Ik wil mensen doen glimlachen met mijn werk. Het leven is al serieus genoeg”, vindt Veerle.

Van haar befaamde ‘dikke madammen’ tot ‘de duikster’ of ‘het mannetje met de verrekijker’: allemaal stralen ze dezelfde happy sfeer uit. “Mijn beelden voelen zich perfect thuis aan de rand van een zwembad of in het groen, maar evengoed vind je werken die binnen de juiste toon zetten.”

“Na een periode van lockdowns hebben mensen meer nood aan vrolijkheid. In de strakke interieurs en tuinen die vandaag populair zijn, brengen mijn beelden een vleugje kleur.”

Stijn Streuvelslaan 19 | 8580 Avelgem | 0475 36 86 18 | info@veerledevos.be
www.veerledevos.be | veerledevoskunst | veerledevoskunst

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart