Over Côte Knokke magazine

UNIEK EN ANDERS

CÔTE KNOKKE is een nieuw luxe shopping magazine in samenwerking met diverse high-end winkels en topmerken in Knokke en omstreken, … In deze bruisende Vlaamse gemeente aan de zee en de regio errond woont een kapitaalkrachtig publiek dat geniet van al het fijns in de regio.

HOE WERKEN WIJ?

CÔTE KNOKKE geeft zijn onverdeelde aandacht aan zijn partners en adverteerders. Het luxe-magazine gaat voor klasse en stijl, kiest voor kwaliteit, oog voor detail, net als de deelnemende partners. Het magazine verschijnt één keer per jaar en focust op het high-end én medium segment die de regio rijk is. Een kruisbestuiving van de verschillende partners maakt het geheel een win-win zowel voor de partners als voor de klanten. Als adverteerder kunt u uw merk doordrukken.

Bovendien biedt CÔTE KNOKKE een ruime redactionele content over lifestyle, trends, gastronomie, design, reizen en fashion waar het high-end doelpubliek centraal staat. 300% extra levensduur van het magazine gegarandeerd.

ADVERTEREN IN CÔTE KNOKKE?

Je hebt zelf een onderneming in of rond Knokke en wil graag deelnemen aan onze volgende editie? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

    Sneakpeek

    Blader door de laatst gepubliceerde editie.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart