Lotte Louise

Your luxury second second hand store

In het pittoreske kuststadje Knokke, genesteld langs de serene zeekust, ligt een verborgen juweeltje van een luxe preloved winkel. Deze boetiek is samengesteld uit prachtige stukken die elk een uniek verhaal van elegantie en verfijning vertellen. Lotte Louise werd opgericht door Stephanie Lotte (CEO van Lotte Louise Luxury) en is al bijna 12 jaar toonaangevend in de verkoop van tassen, horloges, juwelen en luxe tweedehandsartikelen. In 2013 startte zij een pop-up in Sint-Martens-Bodegem die na twee jaar resulteerde in een vaste winkel te Dilbeek. Met enkele tussenstops eindigde Lotte Louise met trots in Knokke-Heist. De winkel in hartje Knokke heeft een doorlopende selectie van bijna 1.000 geschatte items die binnen 48 uur overal ter wereld kunnen worden verzonden.

“Ervaar de gemoedsrust die je krijgt als je luxe artikelen koopt die niet alleen stijlvol en begeerlijk zijn, maar ook gegarandeerd authentiek en echt. “

Passie en expertise

In onze luxe preloved winkel in Knokke bieden we particulieren een naadloze en handige manier om hun topstukken te verkopen, gaande van tassen en schoenen tot juwelen. Voor degenen die niet in staat zijn om onze winkel te bezoeken, bieden we een persoonlijke ophaalservice waarbij Stephanie zelf naar je toe komt, waardoor het verkoopproces probleemloos en gemakkelijk verloopt. Deze toewijding aan klantenservice onderscheidt ons en zorgt voor een soepele en efficiënte ervaring voor al onze klanten.

Lippenslaan 210, 8300 Knokke-Heist
info@lottelouise.be · +32 488 71 24 79 · www.lottelouise.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart