Haesevoets

A world of movement

Bij Juwelier Haesevoets is er beweging. Jaar na jaar ijveren ze voor een verdere verfijning van hun service. De wereld van de haute horlogerie staat niet stil en zij zien – vaak als geprivilegieerd toeschouwer – als eersten welke nieuwe ontwikkelingen op ons afkomen. En soms maken ze er zelf deel van uit. 2022 werd zo bijvoorbeeld het jaar waarin de opening van de allereerste Belgische IWC Schaffhausen boutique in Antwerpen hen werd toevertrouwd, een dikke kers op de taart na een jarenlange samenwerking. 2023 bleek eveneens een mooie verrassing voor hen in petto te hebben: Haesevoets ging een nieuw partnership aan met het gerenommeerde Italiaanse horlogemerk Panerai. Ook weer met Antwerpen als uitvalsbasis.

IWC SCHAFFHAUSEN

Focus op technologie en ontwikkeling
IWC Schaffhausen, een van ’s werelds toonaangevende merken in het luxe horlogesegment, vervaardigt meesterwerken van de Haute Horlogerie op hun best, waarbij uiterste precisie wordt gecombineerd met exclusief design. Als ecologisch en sociaal verantwoord bedrijf zet IWC zich in voor duurzame productie, ondersteunt het instellingen over de hele wereld in hun werk met kinderen en jongeren en onderhoudt het partnerschappen met organisaties die zich inzetten voor milieubescherming.

IWC Schaffhausen Boutique Antwerp
Schuttershofstraat 9C, B-2000 Antwerpen

PANERAI

Una storia leggendaria
Panerai is niet zomaar een boetiek. Voor klanten is een bezoek een echte onderdompeling in de wereld van het merk. Ze laten zich meevoeren in een ruimte die de essentie van het merk weergeeft: Italiaans design, de wereld van de zee, moderne helden en techniciteit. Deze elementen gaan naadloos in elkaar over en nemen de klanten mee op een zintuigelijke reis die luxe, erfgoed, innovatie en de geest van ontdekking combineert. Trouw aan de Italiaanse ‘koffie & apero”-cultuur, kun je er in de Campari-bar genieten van een met zorg bereide, temperamentvolle espresso of een aperitvo più amati di sempre, Campari Spritz! Het maakt de beleving compleet!

Panerai Boutique Antwerp
Schuttershofstraat 7, B-2000 Antwerpen

Stormestraat 27, B-8790 WAREGEM
www.juwelierhaesevoets.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart