Rosie Antwerp

Belgisch Design met Wereldse Ambities

Rosie Antwerp, een opkomend modelabel uit de modieuze straten van Antwerpen, vindt zijn inspiratie in de diverse mensen om hen heen.
Deze gemeenschap, met hun unieke stijl en persoonlijkheden, vormt de drijvende kracht achter de esthetiek van Rosie Antwerp. Het merk onderscheidt zich door zijn exclusieve handgeschilderde prints, allemaal vervaardigd door Marie. Hun ontwerpproces is doordrenkt met empathie, waarbij ze de emoties van hun klanten in overweging nemen om seizoen na seizoen collecties te produceren die resoneren met individuele gevoelens en verlangens.

Een centrale waarde van Rosie Antwerp is duurzaamheid. Ze houden hun producties binnen Europa en gebruiken ecologische materialen bij het sourcen van stoffen. Deze toewijding aan ethische praktijken maakt hun kleding niet alleen mooi, maar ook verantwoord. De ultieme hoop van Rosie Antwerp is om hun klanten een gevoel van unieke zelfexpressie te bieden. Het dragen van hun stukken moet een ervaring zijn van trots en zelfvertrouwen, wetende dat elk item met zorg en toewijding is vervaardigd.

Het merk blijft trouw aan zijn eigen identiteit en laat zich niet leiden door vluchtige modetrends. Ellen en Marie vertrouwen op hun intuïtie en persoonlijke behoeften bij het ontwikkelen van nieuwe collecties, waarbij hun kenmerkende prints altijd in het middelpunt staan.

Een van hun grootste uitdagingen als ontwerpers is het handhaven van betaalbaarheid zonder in te leveren op kwaliteit. Dit streven naar eerlijke prijzen en hoogwaardige ontwerpen wordt geleid door Ellen’s commerciële inzicht en de creatieve expertise van hun team. Terwijl ze zich momenteel richten op de Belgische markt, heeft Rosie Antwerp toekomstige ambities om internationaal uit te breiden. De droom van een showroom in Parijs weerspiegelt hun streven om hun unieke visie wereldwijd te delen en hun gemeenschap verder te laten groeien.

Voor Rosie Antwerp blijven kwaliteit en originaliteit de kernwaarden. Terwijl ze hun horizonten verbreden, streven ze er altijd naar om trouw te blijven aan hun roots en een authentieke connectie te behouden met hun groeiende wereldwijde gemeenschap.

Hopland 32, 2000 Antwerpen
www.rosieantwerp.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart