AUDEMARS PIGUET

Opende haar deuren van het ap house in het najaar van 2023

De Zwitserse Haute Horlogerie-fabrikant Audemars Piguet viert de opening van haar nieuwe AP House in hartje Amsterdam. De nieuwe locatie ligt in de historische wijk van de stad, vlak naast het Rijksmuseum en de beroemde winkelstraat de PC Hooftstraat. Het innovatieve, intieme en ervaringsgerichte concept weerspiegelt Audemars Piguet’s vooruitstrevende benadering van retail.

EEN ORIGINEEL CONCEPT VAN GASTVRIJHEID

Het nieuwe House-concept werd gecreëerd in samenwerking met een aantal van de meest gewaardeerde klanten van de fabrikant die werden gevraagd om zich de ultieme, verbeterde Audemars Piguet-ervaring voor te stellen. Geïnspireerd door de vooruitstrevende benadering van gastvrijheid van de oprichters van het merk in de negentiende eeuw, vroeg het Audemars Piguet-team zich af hoe Jules Louis Audemars en Edward Auguste Piguet voor hun klanten zouden zorgen als ze in de 21ste eeuw zouden leven, de wereld rond zouden reizen en hun passie voor Haute Horlogerie zouden delen. Het resultaat is een verfijnde ruimte waar het comfort van thuis en relaties voorop staan. Vandaag de dag telt het merk zeventien AP Houses over de hele wereld, waaronder Amsterdam, Los Angeles, München, Bangkok, Barcelona, Hong Kong, Londen, Madrid, Milaan, New York, Shanghai, St. Barths, Tel Aviv, Tokio en Zürich.

“Het nieuwe AP House Amsterdam biedt bezoekers een exclusieve ervaring met een onvergelijkbaar uitzicht op het Museumkwartier.”

EEN UNIEKE SETTING IN AMSTERDAM

Het AP House in Amsterdam is gelegen aan de Honthorststraat en heeft een oppervlak van 140 vierkante meter. Deze privéruimte bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping en biedt een comfortabele en unieke ervaring. Klanten worden uitgenodigd om te ontspannen, na te denken, contact te leggen of simpelweg uit te tunen met een spectaculair uitzicht op het Museumplein en een unieke Amsterdamse stadstuin. Het interieur is ontworpen door de huisarchitecten van Audemars Piguet en combineert eiken parketvloeren, originele elementen van het Amsterdamse huis, betonnen wanden en gepleisterde oppervlakken voor een unieke sfeer. De ruimte omvat een grote bar, een comfortabele zithoek met uitzicht op de kleine stadstuin en een dinerruimte.

Op de eerste verdieping heeft het AP House een gezellige lounge met verschillende decoratie; een typisch lokaal tintje met Nederlandse tulpen. In lijn met de jarenlange steun van de fabrikant voor hedendaagse kunst, zal het AP House ook een roterende tentoonstelling van kunstwerken verwelkomen, uitgeleend door lokale galerijen die een band hebben met het kunstprogramma van het merk, Audemars Piguet Contemporary. Opgezet als een ruimte van ontmoetingen, zal het AP House uiteindelijk gastheer zijn voor exclusieve evenementen waar gasten de creaties van de manufactuur kunnen ontdekken en unieke en onvergetelijke momenten kunnen beleven met familie en vrienden.

Honthorststraat 16, 1071 DE Amsterdam
www.audemarspiguet.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart