Dimovski Clinic

Dr. Daniel Dimovski herstelt in zijn kliniek voor esthetische geneeskunde het evenwicht in het gelaat. Door veroudering, vervuiling en de zon kan het gelaat glans verliezen. Er ontstaan expressielijnen rond de ogen, de lippen verliezen volume en de huid zakt in. Deze effecten tegengaan en de huid terug een gezonde glans geven, is wat Daniel Dimovski biedt. Na ervaring op te doen in klinieken in binnen- en buitenland heeft Dr. Daniel Dimovski in november 2022 zijn eigen kliniek geopend in Sint-Martens-Latem waar hij mannen en vrouwen verwelkomt voor niet-chirurgische behandelingen om het uiterlijk te verbeteren. “Ik wil mijn patiënten van binnen en van buiten laten stralen”, legt Daniel Dimovski uit. Voor hem gaat het één niet zonder het ander. Dankzij esthetische behandelingen geeft hij zijn patiënten een ontspannend effect, alsof ze terugkomen van vakantie, wat hun zelfvertrouwen vergroot.

Een uitgebreid aanbod van behandelingen.

In de kliniek richten de behandelingen zich op de verschillende delen van het gezicht: lippen, neus, kaak, kin, donkere kringen en jukbeenderen. Daarnaast zijn er ook behandelingen beschikbaar zoals hairfillers die haaruitval tegengaan en helpen bij hergroei. Profhilo Body werkt tegen verslapping van de huid op de buik, armen en knieën. Er worden verschillende injectables aangeboden, waaronder PRP, dat het aangeboren vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen en te regenereren verbetert. Botulinum dat in het gezicht wordt geïnjecteerd, zorgt ervoor dat u in de tijd kunt gaan om een weer frisse en ontspannen blik terug te krijgen, waarbij expressielijnen rond de ogen, wenkbrauwen en voorhoofd worden vervaagd. Op dezelfde manier verbetert de arts met Profhilo de elasticiteit, hydratatie en kwaliteit van de huid voor een gezonde glow. En met een laser worden couperose en hyperpigmentatie zorgvuldig aangepakt om een egale teint te verkrijgen.

High Intensity Focused Ultrasound of kortweg HIFU.

HIFU is een relatief nieuwe techniek en wordt wel eens de niet-chirurgische facelift genoemd. Het is een techniek waarbij de energie van geluidsgolven doordringt tot in de huidweefsels. Hierdoor stijgt de temperatuur in de dermale laag gedurende een korte periode, waardoor celvernieuwing en callogeenproductie worden gestimuleerd. Deze behandeling is perfect te combineren met andere technieken en eventuele ongewenste visuele effecten van de behandeling zijn van heel korte duur.

De kliniek van Dr. Daniel Dimovski trekt internationale patiënten aan. Zijn professionaliteit en kennis zijn een garantie voor vertrouwen. Hij luistert en neemt de tijd om met zijn patiënten te overleggen om hen zo de juiste behandeling aan te bieden.

Voor meer informatie of een afspraak kan u terecht op de website: www.dimovski.clinic of telefonisch 0032 479 43 48 43

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart