Collectors club

meer dan een multibrandstore

In 2007 startten zussen Nele en Veerle Van Doorslaer multibrandstore À Suivre op.
Zestien jaar, vijf winkels, talrijke pop-ups en een eigen modelabel later is het tijd voor een frisse wind.
À Suivre neemt de naam van het huismerk Collectors Club over en wordt een totaalbelevingsconcept.

Nele Van Doorslaer: “Tot voor kort moesten we onze communicatievoering, en daarmee onze focus, verdelen tussen de winkels en ons label. In de optiek van ‘Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?’ besloten we te vereenvoudigen. Zo zijn À Suivre en Collectors Club één verhaal geworden, waarbij we nog steeds focussen op multimerken in de mode, aangevuld met een matchend aanbod aan lifestyleproducten.”

In de flagship stores van Collectors Club in Knokke, Kortrijk en Latem vind je naast tijdloze stukken van onder meer Ulla Johnson, Forte Forte en Les Coyotes de Paris tal van hebbedingen voor je accessoirecollectie en je interieur. Van de tassen van Mansur Gavriel tot de oogstrelende salonboeken van Apartamento en de drinkflessen van Paveau, is het totaalplaatje voor de moderne vrouw er aanwezig. “Onze doelgroep? De vrouw in al haar vormen”, benadrukt Van Doorslaer. “We richten ons zowel naar de carrièrevrouw als naar de multitaskende mama. Dat doen we met veelzijdige fashion – denk klassieke suits enerzijds, en casual jurken anderzijds.”

STATEMENT PIECES

Een ding staat vast: de Collectors Club-vrouw weet wat ze wil. De campagnebeelden voor lente-zomer 2023 maken een statement met krachtige shots en kledij die dapper in het oog springt. Kleurrijke en opvallende accenten vormen de rode draad. “Met een item van Collectors Club heb je altijd een blikvanger in handen dankzij subtiele of minder subtiele details. We selecteren merken net omdat ze anders zijn dan de rest.

In de huidige collectie van onze eigen lijn zit er bijvoorbeeld een felgroene broderiestof, die fun toevoegt aan je alledaagse outfit maar evengoed voor een nachtje uit kan dienen. Ook blouses verheven we van basic tot must-have door middel van een alternatieve snit of stof.”

“Ondanks onze onmiskenbare Belgische identiteit laten we ons graag internationaal inspireren”

VAN HONG KONG TOT PARIJS

Een speelse streep, oversized schouder of explosie van kleur wordt eveneens in het buitenland gesmaakt. Zo blijkt uit het succes van Collectors Club – dan wel het merk – in het buitenland. Van Doorslaer beaamt: “Je shopt onze kledij in zo’n 65 multibrandwinkels wereldwijd. We hebben verkooppunten in de Benelux, Hong Kong, Marokko en zelfs in Le Bon Marché in Parijs kregen we een plekje. Onze identiteit is dan ook onmiskenbaar Belgisch, maar we laten ons graag inspireren door internationale trends en beurzen.” In Knokke prijkt de winkel van Collectors Club in de Nieuwpoortstraat, op wandelafstand van het strand. Online shoppen of al eens rondneuzen? Dat kan op collectorsclub.cc of de Instagrampagina @collectorsclub_official!

KNOKKE
Nieuwpoortstraat 22

KORTRIJK
Doorniksewijk 29

SINT-MARTENS-LATEM
Kortrijksesteenweg 92

www.collectorsclub.cc

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart