The Baby’s Corner

Welkom in de mooiste en grootste baby- & kinderwinkel van België

Kom grasduinen in onze winkel in Nazareth of Hasselt, doe inspiratie op en ontdek een vertederende keuze van baby-artikelen en babykleding. De winkels ademen verhalen en centraal staat het uitproberen en vergelijken van duurzame merken en producten. “We hebben oog voor alle noden van aanstaande ouders en grootouders.

We begeleiden hen door alle stappen, nemen hen mee door de sprookjesachtige collecties en we zoeken samen uit wat past bij hun persoonlijkheid, interieur en bezorgdheden.”

“we hebben oog voor alle noden van aanstaande ouders en grootouders.”

Van babytijd tot kindertijd

The baby’s corner is een huis van vertrouwen waar kwaliteit, duurzaamheid en verwondering hand in hand gaan met heel persoonlijk advies. Het ruime assortiment, gekozen door een ervaren mamateam, evolueert dynamisch gedurende het jaar. Met een inspirationele ruimte voor geboortelijsten worden toekomstige ouders ondergedompeld in het warme verhaal van de belevingswinkels waar hun reis naar toekomstig ouderschap begint. Met een waaier aan kleding voor mama, baby & kind, kinderkamers, educatief speelgoed, autostoelen en kinderwagens is een bezoek aan the baby’s corner een ware droom.

Een duurzaam verhaal

Met een eigen eco-friendly label trekken we heel duidelijk de kaart van een duurzaam & ecologisch assortiment en willen we bijdragen aan een betere wereld voor onze kinderen. We kiezen bewust voor Europese merken die duurzaamheid vooropstellen en ecologische producten produceren.

Aldestraat 40, 3500 Hasselt
Steenweg deinze 33, 9810 Nazareth
www.thebabyscorner.be

Sonia Pypaert, founder the baby’s corner
Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart