Haesevoets

Waregemse ondernemersfamilie vaart nieuwe koers en legt aan in Antwerpen

Reeds 35 jaar is Juwelier Haesevoets gekend voor zijn high-end juwelen en horloges met talrijke in-het-oog-springende topmerken!

Na een jarenlange en intensieve samenwerking met het gerenommeerde horlogemerk IWC Schaffhausen ging Juwelier Haesevoets vorig jaar een stapje verder en opende de eerste Belgische IWC Schaffhausen Boutique in Antwerpen. Een samenwerking die ontstond uit een gedeelde passie voor uitmuntendheid, innovatie, hoogwaardige klantenservice en aandacht voor detail!

En nu alle zeilen zijn bijgezet, kondigen zij dit jaar een nieuwe partnership aan. Dit jaar opent Juwelier Haesevoets, in Antwerpen, de eerste Belgische PANERAI Boutique. Panerai, een Italiaans horlogemerk dat gekenmerkt wordt door een vaak stoere en sportieve uitstraling, combineert Italiaans design met de Zwitserse technologie. De rijke geschiedenis van Panerai bij de Italiaanse marine en navigatie, hun passie voor de zee, is de essentie van het merk geworden.

IWC Portugieser Perpetual Calendar 42 Rosé Goud Boutique Edition
De tijdloze, elegante Portugieser Special Edition – met een diameter van 42 millimeter – heeft een 18-karaats 5N gouden kast, een blauwe wijzerplaat, vergulde wijzers, 18-karaats gouden applicaties én is voorzien van een blauwe alligatorleren band. De Portugieser Perpetual Calendar met een nautisch ontwerp is exclusief verkrijgbaar bij IWC Boutiques.

PANERAI – Panerai Radiomir Annual Calendar Goldtech
Hoge complicaties zijn niet iets dat we doorgaans associëren met Panerai, maar dat zou allemaal kunnen veranderen met de introductie van hun eerste Annual Calendar. Hun line-up voor de Watches & Wonders-beurs van 2023 bleek een groot feest te zijn voor de Radiomir, en dit ultra-luxe aanbod is een van de grootste manieren waarop ze het model kunnen eren. De Panerai Radiomir Annual Calendar maakt indruk op alle fronten en breidt hun catalogus van gecompliceerde modellen verder uit.

PANERAI Boutique Antwerp
Schuttershofstraat 7, 2000 Antwerpen
IWC Boutique Antwerp
Schutterhofstraat 9C, 2000 Antwerpen
www.juwelierhaesevoets.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart