Snauwaert

Eyewear

Wie in Knokke-Heist door de Graaf d’Ursellaan wandelt vindt er op zijn weg de optiekzaak Snauwaert. in één oogopslag wordt duidelijk dat dit geen alledaagse optiekzaak is.

Een stijlvolle, kunstzinnige etalage nodigt je uit om binnen te gaan. Snauwaert Eyewear overdondert je niet met een onoverzichtelijk aanbod van monturen. Dat is omdat zij een andere aanpak hanteren.

Snauwaert eyewear is een optiekzaak met een visie

Akkoord, dit is misschien een beetje een goedkope woordspeling, maar dat is hun benadering allerminst. Alles draait om de uniekheid van elke klant. Enerzijds vindt men daarom in de winkel enkel unieke designs van gerenommeerde designers. Kwalitatieve en originele brillen die men elders niet zomaar vindt. Anderzijds is hun aanpak erop gericht om voor elke klant precies die bril te vinden die mooi samenvalt met hun persoonlijkheid.

Bart Snauwaert startte deze zaak ruim 25 jaar geleden

Die visie van doorgedreven persoonlijk advies was van bij aanvang het opzet. De formule, het aanbod en de klantbenadering werden steeds meer verfijnd. Barts echtgenote Kim kon zich daar in vinden en kwam enkele jaren later mee in de zaak werken. Terwijl Bart zich ontfermt over de klanten die op afspraak komen, ontvangt Kim elke bezoeker die de zaak binnenwandelt. De kunstzinnig ingerichte winkel maakt meteen duidelijk dat creativiteit en originaliteit een belangrijke rol spelen. Zij nemen de klanten mee in de boeiende wereld van de optiek. Een wereld waar optiek, producttechniek en -design samenkomen in een winkel waar gezocht wordt naar die ene bril die als het ware voor die ene klant speciaal werd ontworpen.

Bij Snauwaert eyewear neemt men de tijd voor elke klant

Het vinden van het juiste montuur kan gerust 2 uur in beslag nemen. Ook bij de aflevering neemt men ruim de tijd om de bril helemaal op het gezicht af te stemmen. Een evaluatie achteraf behoort ook tot hun persoonlijke aanpak

Graaf d’Ursellaan 44 | 8301 Knokke-Heist
www.optieksnauwaert.com

“Bij Snauwaert Eyewear mag je creativiteit, design en kwaliteit verwachten, waar je als klant op de eerste plaats komt.”

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart