Natan x Binôche

Our favourite summer pick

Het brillenhuis Binôche noch het modemerk Natan behoeven enige introductie. Ze hebben beide hun strepen verdient en wanneer ze beslissen samen te werken dan leidt dat tot iets uitzonderlijks.

Ruim 13 jaar geleden beslisten beide merken te gaan samenwerken en elk seizoen leggen ze hun creatieve talenten samen om alweer een mooie brillencollectie op de markt te brengen. De lente-zomercollectie van 2023 omvat een tiental modellen optische brillen en zonnebrillen die werden ontworpen in samenwerking met Eduard Vermeulen, artistiek directeur van Maison Natan.

Deze collectie harmonieert mooi met de kleuren en vormen van het gelijklopende kledingseizoen en is op het gebied van design, ergonomie en kwaliteit ronduit uitmuntend. Met oog voor detail en een tijdloze trendy uitstraling enerzijds en aandacht voor lichtheid, comfort en optische kwaliteit anderzijds is de Natan x Binôche collectie ronduit buitengewoon.

De samenwerking stelt zichzelf echter nog hogere eisen en wil zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. De productie is in aantallen zeer beperkt en gebeurt enkel in België en Italië. Hiervoor worden enkel Europese grondstoffen gebruikt, met een minimum verbruik van water, en men stimuleert lokale distributie die de circulaire en lokale economie ondersteunt. De collectie wordt enkel via onafhankelijke opticiens verkocht.

Verkrijgbaar bij een selectie van binôche retailers.
www.natan-eyewear.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart