Miclijor group

De totale ontzorging van Nalipemi

Nalipemi, gevestigd in Marbella (Spanje) maar ook actief in Zuid-Frankrijk, Zwitserland, Dubai en Oman, is het constructiebedrijf van de Miclijor Groep. Deze groep omvat 7 aparte ondernemingen met ruim 140 medewerkers die samen de meest volledige service bieden voor het concipiëren, bouwen, afwerken en onderhouden van exclusieve woningen. Het is het levenswerk van Peter Meirsman en Nancy Van Loy. Met hun totaalaanpak, gekenmerkt door een zeer persoonlijke benadering en hoogstaande kwaliteit, streven ze naar optimale ondersteuning en ontzorging voor elke opdrachtgever. Niets vertelt het verhaal van Nalipemi en de groep beter dan een project zelf.

De oude glorie vernieuwen: een kustvilla aan de exclusieve ‘Golden Mile’ in Marbella

In de jaren ‘70 begonnen Marbella en andere kustplaatsen langzaam te veranderen van slaperige dorpen naar populaire bestemmingen voor zon, zee en strand en werden er authentieke kustvilla’s gebouwd. Eén van die eerste exclusieve urbanisaties is El Ancón waar dit renovatieproject deel van uitmaakt.

Een persoonlijke connectie: de sleutel tot succes

De eigenaar van deze authentieke villa uit de jaren tachtig met jaren ’50 uitstraling en directe toegang tot het strand en de zee, wil met respect voor de oorspronkelijke architectonische aspecten deze villa in ere herstellen en voorzien van alle hedendaags comfort. Peter Meirsman wil een perfect begrip van de verwachtingen van de klant en reikt aan de hand van persoonlijke gesprekken, voorafgaand aan en tijdens het verloop van het project, heel wat ideeën aan.

Van visie tot realisatie: een naadloze reis

Het constructiebedrijf Nalipemi garandeert een vakkundige uitvoering en bewaakt het bouwkundig en technische aspect van het hele project. Lijomi staat in voor de algemene architecturale creatie en uitwerking van keuken en interieur, maar verzorgt ook de algemene projectopvolging.

De oorspronkelijk centraal gesitueerde trap werd verplaatst om een optimaal zeezicht te bekomen. Er werd geöpteerd voor een maatwerkkeuken, natuursteen van Hullebusch, exclusief meubilair van Miyazaki, designverlichting van Delta Light, en decoratieve maatwerkverlichting van Atelier Alain Ellouz in albast natuursteen met zijn mooie lichtdoorlatende, geäderde eigenschappen.

Alle maatwerk voor dressings, kasten, deuren, vloeren en trappen neemt het houtbewerkings- en schrijnwerkbedrijf Madulmus voor zijn rekening. Er werd voor kwaliteitsparket van Woodstoxx-Belgiqa gekozen.

De schilder- en decoratiewerken voor zowel exterieur als interieur worden door Colpindec verzorgd. In dit project werd voor de muren gekozen voor de combinatie van een verfijnde afwerking met microcement en vlak schilderwerk met Boss Paints verven.

Het professionele team van Clindolec staat in voor alle elektriciteits- en loodgietersdiensten zoals sanitair, vloerverwarming, domotica, fotovoltaïsche panelen en klimaatbeheersingsinstallatie.

De tuinarchitecten van Generalis Viridis ontwierpen een nieuwe tuin met behoud van bepaalde originele planten en bomen, die een beschermende behandeling kregen. Het originele zwembad met organische vorm onderging een volledige renovatie en werd uitgerust met een centraal, in de vloer verzonken cover met vlindereffect, met een naar twee zijden uitklapbare overkapping.

Tijdens het verbouwingsproject en na de voltooiing staat Limantecon in voor de onderhouds- en controlewerken. Zij zorgen voor de was- en poetsbeurten, wekelijkse controles bij afwezigheid van de eigenaar, het aanvullen van koelkasten, het klaarmaken van de jacuzzi, zodat de bewoners van bij de aankomst genieten van een verzorgde en optimaal functionerende vakantiewoning.

Het project kan vanaf augustus op de website bewonderd worden.

Blvd. Alfonso de Hohenlohe
Marbella Club Hotel, 29602, Marbella
info@miclijor.com – (+34) 951 177 909

www.Miclijor.comwww.nalipemi.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart