Hit the beach

In de badmodetrends van dit moment

Laat je inspireren door internationale merken om je beachlook af te maken.

Genieten van een ontspannen dagje aan het zwembad of op het strand doe je optimaal als je lekker in je vel zit. Je hullen in swimwear dat je persoonlijke stijl weerspiegelt is daarbij de eerste stap! Ook dit zomerseizoen geven zwemkledingmerken van Australische bodem zoals Jets en Aqua het voorbeeld als het op vernieuwende pasvormen en prints aankomt. We duiken in de details om de trends te spotten waarmee jij jouw beachlook een eigentijdse touch geeft.

LET’S GO BANDEAU

Het item dat niet mag ontbreken in je strandtas is de bandeau: een strapless bikinitop die meestal met softcups uitgevoerd wordt. Niet alleen is het een handig model voor wie liever geen bandjes in de huid ziet staan na een sessie zonnebaden, de bandeau vormt ook een perfecte match met een high-waist broekje. Deze combi is uiterst flatterend voor elk lichaamstype, en zeker voor wie bredere schouders en smallere heupen heeft. Kies voor een rustige print als je wat voller bent en veel detaillering of een effen kleur als je net meer volume wil creëren.

FUN MET FRANJES

Voel je je toch niet helemaal comfortabel zonder bikinibandjes? Geen nood! Ook haltertops met een fijne sluiting rond de hals en onepieces met speelse koordjes op de rug zijn helemaal in. Hoe meer franjes en strikjes, hoe meer fun. Durf eveneens te experimenteren met een verschillende kleur top en broek voor een creatief contrast.

Geef groen licht aan de it-kleur van 2022 en straal in alle eenvoud

SEIZOEN VOL GROEN

Kan je wel wat kleur verdragen, dan is de it-kleur groen de meest trendy optie. Van natuur tot duurzaamheid associëren we groen enkel met positieve vibes en die willen we deze zomer massaal om het lijf dragen. Grasgroen, flessengroen, neongroen… De kleur komt in alle tinten voor in de collecties van talrijke mode- en dus ook swimwearmerken. Minimalistische silhouetten zetten het frisse karakter extra in de verf, al stelen ook hier opvallende rugdetails de show. Verkies je het karakteristieke van een geometrisch accent? You’ve got the green light!

WIE NIETS TE VERBERGEN HEEFT, PAKT UIT MET EEN BADPAK

En als je dacht dat badpakken geen ding meer zijn, heb je ’t bij het verkeerde eind. Ze zijn comfortabel, een tikkeltje mysterieus én je kan er alle kanten mee uit: redenen genoeg voor een comeback. Scoor voor jouw volgende vakantietrip een onepiece met diepe halsuitsnijding of gekruiste rugbandjes en toon jezelf van je meest zelfzekere kant.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart