Gommaire

GOMMAIRE brengt design en comfort tot bij jou

De nieuwe GOMMAIRE Organic Living-collectie weerspiegelt gezelligheid en comfort, geïnspireerd door wat volgens GOMMAIRE de afgelopen twee jaar nog belangrijker is geworden: een huiselijke sfeer die een geborgen gevoel uitstraalt. De meest gegeerde items krijgen meer podium en worden naadloos aangevuld met een aantal nieuwe interieurobjecten. Zachte vormen in teak en powder color green glass, een nieuwe kleur in het glaswerk, voeren de boventoon. De nieuwe collectie werd niet alleen in eigen land op beeld vastgelegd. GOMMAIRE trok ook naar Portugal, waar het te gast was bij enkele van hun buitenlandse partners.

Duurzame keuzes en nieuwe technieken

Een groot deel van de outdoor items die gemaakt werden van CL-rattan – een dikker en breder riet – waren voorheen een semi-outdoor collectie en moesten opgeborgen worden in de winter voor een langere levensduur. GOMMAIRE gebruikt voortaan voor de meerderheid van het vlechtwerk wicker, een stevig en duurzaam materiaal dat net dezelfde look en feel creëert. De toepassing van wicker zorgt ervoor dat de collectie weersbestendiger is.

GOMMAIRE – Organic living brengt een tijdloze en duurzame collectie die een lang leven geniet.

Unieke stoffen van Belgische bodem

De textielcollectie werd uitgebreid met een hele reeks nieuwe stoffen. Voor de ontwikkeling van die stoffen blijft GOMMAIRE trouw aan kwaliteit en duurzaamheid. De stoffen worden in huis ontworpen in samenwerking met weverijen in België, wat maakt dat de stoffen uniek zijn. Aan de outdoor stoffencollectie werd chenille toegevoegd, een slijtvaste én stijlvolle stof die moeiteloos het indoor gevoel naar buiten brengt. Chenille is weerbestendig en kan dus tijdens de zomer gemakkelijk buiten blijven liggen.

Tafels, stoelen, modulaire loungesets, ligbedden en salontafels kunnen allemaal geïntegreerd worden in ruimtes zoals poolhouse-interieurs.

Trouw aan het huidige aanbod

We blijven trouw aan het huidige aanbod en ontwerpen items die de bestaande collectie uitstekend aanvullen, daarbij staat de klant steeds centraal. Bij elke uitbreiding vertrouwen we op het vakmanschap van onze nationale en internationale partners.

Voor de uitbreiding van de indoor collectie ligt de nadruk op het creëren van gezelligheid en het verder aankleden van elke binnenruimte. Dat doet GOMMAIRE in eerste instantie met nieuwe plaids en bijhorende kussens voor een warm en huiselijk gevoel. Daarnaast werden 3-seater Sofa Neil, carpet Nora en Carpet Lina toegevoegd aan de indoor collectie. Chair Carol vervolledigt de huidige Carol-collectie met een variant in natural grey voor buiten en antraciet voor binnen.

Ook de collectie glaswerk kreeg een prachtige toevoeging dankzij een nieuwe techniek. Powder color green glass completeert het huidige glaswerk met zijn donkergroene kleur. Vase Gabriel en Vase Lies krijgen daardoor een stoffige look die verkregen wordt door een poeder toe te voegen wanneer het glas nog warm is.

Het Belgische interieurmerk GOMMAIRE werd opgericht in januari 2015. Laurent De Greef (CEO) is het creatieve brein en verantwoordelijk voor de meerderheid van de ontwerpen. GOMMAIRE brengt tijdloze interieur items, zowel voor indoor, outdoor als decoratie en accessoires. Het Organic living-aspect van GOMMAIRE vervult een onmisbare rol in de gehele collectie en komt tot leven in de ontwerpen, de materiaalkeuzes en in het productieproces.

Natiënlaan 203 | 8300 Knokke
info@gommaire-conceptstore.com | www.gommaire-conceptstore.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart