Hind Rabbi

Lighting studio

HIND RABII laat al meer dan 20 jaar haar knowhow schijnen in de wereld van de verlichting.

Zij is Belgische, uit de regio van Luik, en haar creaties zijn ondertussen te vinden in de hele wereld. HIND RABII is ook het verhaal van een koppel: de studio draagt haar naam maar de dagelijkse leiding doet zij samen met haar man, Michel Orban.

De stijl van HIND RABII is een eerbetoon van de ontwerpster aan haar Marokkaanse roots die ze perfect integreert in een meer Scandinavisch design. Iedere lamp wordt ontworpen als een volwaardig decoratie-element met uitzonderlijke technische kwaliteiten. Doorheen de jaren is HIND RABII een naam geworden in de Belgische wereld van de verlichting dankzij de hoogwaardige collecties, de pure en herkenbare lijnen en de toevoeging van originele details en unieke eigenschappen.

HIND RABII werkt met nobele materialen die ze manueel bewerkt: mondgeblazen Murano glas en keramiek uit de regio van Venetië zijn voorbeelden van materialen en streken die zij al jaren een warm hart toedraagt.
Ze besteedt ook erg veel aandacht aan de afwerking:
de metalen delen kunnen afgewerkt worden met goud, chroom of koper.
De filosofie van HIND RABII stoelt op drie pijlers:

  • de keuze van nobele materialen
  • de vaardigheden van de vakman die het materiaal bewerkt
  • het arendsoog van de ontwerper die de schakel vormt tussen de gebruikte materialen en een unieke decoratieve creatie

De collecties zijn te vinden in de betere verlichtingswinkels en interieurzaken in de hele wereld. HIND RABII werd ook reeds bekroond met meerdere internationale prijzen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart