Autentic

Ultieme zomerbestemming bereikt

Creëer een oase van rust in je eigen tuin

Ontdek deze zomer een nieuwe, luxueuze manier van buitenleven. Een gastenverblijf, lounge, yogaruimte of een ongestoorde werkplek, een Autentic tent geeft je de vrijheid al je activiteiten nu ook buiten te beleven.

Eyecatcher van formaat

Ook zo fan van de outdoor living trend? Kies dan nu voor een volwaardige extra buitenkamer waar het elke dag heerlijk vertoeven is. De Bell-collectie van Autentic focust op de connectie tussen mens en natuur en staat voor een gesofisticeerd design, een zomers kleurenpalet en natuurlijke glamour. Ervaar deze zomer het unieke vakantiegevoel in je eigen tuin en geniet van comfort, gezelligheid en luxe dichtbij huis.

“BIJ AUTENTIC COMBINEREN WE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN: JE GENIET VAN NATUURLIJKE RUST IN ALLE STIJL EN COMFORT”

Belgische trots

Het Belgische merk Autentic is de jongste telg uit de World of Tents familie. Het merk introduceert kleur en hoogstaand design in de markt van glamping tenten. De tenten zijn vervaardigd uit 100% katoen en zijn beschikbaar in 5 rijke kleuren. Het volledige ontwerp en ontwikkelingsproces gebeurt er in-house. De natuurlijke materialen, verfijnde details en mooie afwerking maken de tent tot een must-have voor wie houdt van buitenleven en design.

Wil je je tuin ook helemaal summerproof maken met zo’n parel? Dat kan. Neem een kijkje op autentic.world en vind er meer informatie, de verschillende verkooppunten en tal van pop-up glamping sites waar je deze zomer de nacht kan doorbrengen in een Autentic tent.

www.autentic.world I info@autentic.world
autentic.world

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart