Class Travel

Class Travel opende de deuren in 1998 en werd in 2003 overgenomen door Sabine Vanhaverbeke. Zij had op dat moment een tiental jaren ervaring opgedaan in andere vooraanstaande reiskantoren in Brugge. Vanaf het begin legde men de lat heel hoog en wou men net dat ietsje meer zijn dan het gewone doorsnee reiskantoor. Een specialisatie in cruises en een uitstekende service en beroepskennis werden vooropgesteld. Vanaf 2009 kwam Barbara Decloedt het reiskantoor versterken.

Om de slagzin “It’s a small world with Class Travel” waar te maken, kiest men voor verschillende tools. Door eigen reiservaring en het constant inspelen op de nieuwste trends in de toerismebranche veroverde het reiskantoor haar vaste plaats in de reiswereld. Als IATA-agent heeft het kantoor zowel particulieren als bedrijven als klant. Zeer luxueuze à la carte reizen, met specialisatie in cruises, gecombineerd met de mooiste hotels en resorts ter wereld, vormen de rode draad. U vraagt het maar en Class Travel doet de rest.

“Werelds advies en service”

Na een lange tijd van beperkte reismogelijkheden, zou men bijna vergeten, hoe inspirerend, ontspannend en verrijkend vakantie kan zijn. Vreemde culturen ontdekken of gewoon ontspanning, het gevoel weer “vrij” te mogen zijn. De wereld is zich terug aan het openen en de goesting is er duidelijk om er weer op uit te trekken. De variatie van bestemmingen en mogelijkheden worden opnieuw talrijker. Als we één ding geleerd hebben de voorbije tijd, is dat je dromen best niet te lang uitstelt. Reken daarvoor op een vertrouwde reisprofessional. Die garandeert een bijstand en bescherming volgens de Belgische reiswetgeving.

De start voor een vakantie zonder zorgen. Bovendien is het samenstellen van een reis meer dan ooit een ambacht geworden. Wat zijn de reisvoorwaarden, wat zijn de mogelijkheden? Voor al deze vragen ben je best gediend bij een reisprofessional. De info over de mogelijkheden van de betere touroperators, rederijen en resorts aan een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Reizen is onze passie. Laat het ook die van jou zijn. Maak je wensen of dromen kenbaar; type verblijf, sfeer,… en wij zorgen voor de invulling. Daarbij proberen we je steeds te inspireren, te verrassen en je stoutste verwachtingen te overtreffen. Zodat je als klant zonder zorgen van het vrije vakantiegevoel kan genieten.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart