EEN BETOVERENDE SFEER
Dezelfde magische sfeer van de medina dwaalt doorheen de wandelgangen van het hotel, en breidt zich uit tot de luxekamers waar de Zouac-plafonds en Moucharabieh zich subtiel mengen met de eigentijdse en warme stijl.
In 2020 onderging het hotel een reeks renovatiewerken die de charme en het decennia oude karakter in stand hielden, maar tegelijkertijd de deur openden naar een moderne dynamiek. Dit onder de gepassioneerde leiding van algemeen directeur Pierre Jochem en de deskundigheid van het bekende duo Patrick Jouin en Sanjit Manku.
VERNIEUWENDE RESTAURANTCONCEPTEN
De renovatiewerken vertaalden zich onder andere in de bijzondere en vernieuwende concepten van de restaurantruimtes. Hier wordt het onmogelijk kiezen tussen mediterrane specialiteiten, vangst van de dag en gegrild vlees. Ondertussen toont de bekende chef-patissier Pierre Hermé zijn talenten in ‘Le Salon de Thé Pierre Hermé’ waar gasten zich de hele dag door te goed kunnen doen aan een overheerlijk ontbijt en hartige en zoete lekkernijen. Al verbluft hij eveneens met de artistieke leiding over Le Bar Italien, waar topgerechten uit de Franse gastronomie worden gedegusteerd.
Ook andere wereldkeukens worden bij hotel La Mamounia niet vergeten. In L’Asiatique staat bijvoorbeeld de keuken van Zuidoost-Azië centraal, terwijl L’Italien, een elegante trattoria, de ambitie nastreeft om de allerbeste pizza’s van heel Marrakech te serveren.
“In 2020 onderging het hotel een reeks renovatiewerken die de charme en het decennia oude karakter in stand hielden, maar tegelijkertijd de deur openden naar een moderne dynamiek.”
AFGEWERKT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS
Wees welkom in de nieuwe Mamounia: een hotel waar elk detail telt, van de kleding van het personeel, over de tafeldecoratie en de verlichting, tot de samenwerking met getalenteerde partners. Alles voor een ronduit verbluffende en onvergetelijke reiservaring.