Jura

Jura, geboren in de schaduw van de Zwitserse Alpen, ademt al sinds de jaren ’30 koffie. Met een passie zo sterk als een shot espresso, heeft dit merk de kunst van het perfecte kopje koffie tot in de puntjes verfijnd.

Koffiegenot met één druk op de knop

In de jaren ’80 ontpopt JURA zich van producent van allerlei elektrische huishoudapparaten tot pionier in de wereld van volautomatische koffiemachines. Met slechts één druk op de knop, zet je een smaakvolle kop. Je hoeft alleen bonen en water toe te voegen, en de machine doet de rest.

Je eigen barista

Of je nu gaat voor een flat white met fijn, subtiel gezoet melkschuim of voor het pure spul zonder de suiker, deze Zwitser overtuigt zelfs de meest kritische koffiefanaat. Met een machine van JURA, haal je je eigen barista in huis. De bonen worden vers en zorgvuldig gemalen. Dankzij de geavanceerde technologieën, kan je genieten van koffie van hoge kwaliteit met rijke smaken. Je kan de bereidingen bovendien volledig personaliseren. Liever sterker, meer koffie, minder melk? Jij beslist.

“JURA IS MEER DAN EEN MERK. HET IS EEN BELOFTE VAN PERFECTIE, KOP NA KOP. ”

Premium design

De machines zijn ook nog eens een echte blikvanger in je interieur. Elk detail telt, en dat merk je aan de luxueuze materialen die ze gebruiken. Het kenmerkende strakke en ingenieuze ontwerp levert internationale prijzen op zoals de Red Dot en iF Design Awards.

Aan jou de keuze

Of je nu op zoek bent naar een compact model voor je buitenverblijf of een toestel met extra functies, het merk biedt een breed scala aan opties. Omdat elke koffieliefhebber nu eenmaal uniek is.

Exclusieve service

Voor JURA is niets belangrijker dan kwaliteit. Elk materiaal dat ze gebruiken moet aan strenge normen voldoen. En diezelfde standaard passen ze ook toe op hun verkoop-en klantenservice. Vanaf de aankoop tot lang daarna, je kan op je twee oren slapen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart