Veja badkamers

Veja badkamers, mijn moments…

VEJA Badkamers legt zich al sinds meer dan 27 jaar toe op de totale renovatie van uw badkamer, douche en toiletruimte. Samen met ons team van 19 enthousiaste medewerkers verwezenlijken wij jaarlijks een 100-tal projecten van Knokke tot Limburg.

VEJA Badkamers werd opgericht in 1994 en staat bekend als de betrouwbare partner bij uitstek voor de uitvoering van uw project. Ons hecht team van ervaren vakmannen deinst er niet voor terug om ook de meest complexe projecten grondig aan te pakken en steeds opnieuw kwaliteit te leveren.

In onze toonzalen te Puurs en Knokke, kan u 30 realistische opstellingen bekijken waarbij wij u graag onderdompelen in de rijke wereld van het badkamerinterieur.

Elke klant staat voor ons centraal en wij streven er dan ook naar om u een totaalpakket met slechts één aanspreekpunt te bezorgen en dit tegen een vaste prijs. U kan in onze toonzaal zowel uw sanitair, kraanwerk, tegels of andere wandbekleding kiezen. Wij gaan echter nog een stap verder en begeleiden u tevens bij uw keuze van raamdecoratie, accessoires, verlichting en badlinnen. Wenst u wellness te integreren of uw badkamer aan te passen aan uw noden of beperkingen, dan kijken wij graag samen met u hoe we dit samen met u kunnen verwezenlijken.

“Tijdloze elegantie gecombineerd met het gebruik van uitsluitend hoogwaardige A-producten.”

Uw badkamer wordt op maat ontworpen zodoende dat u kan genieten van datgene waar wij voor staan, namelijk ‘mijn badkamermoment’. Wij zijn dan ook op de hoogte van de laatste trends en productinnovaties en geven u daarin correct advies.

Onze medewerkers volgen immers meerdere technische opleidingen per jaar en zij bezoeken leveranciers en interieurbeurzen over heel Europa.
VEJA Badkamers: tijdloze elegantie gecombineerd met het gebruik van uitsluitend hoogwaardige A-producten en het kwaliteitsvolle werk van onze eigen vakmannen, waarbij respect voor klant, product en collega centraal staan.

Dumortierlaan 46, 8300 Knokke-Heist | 052/34 23 77
www.vejabadkamers.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart