Oscar Luxury & Monroe Life

Op Dumortierlaan 115 te Knokke vindt u de flagshipstore van de merken Monroe life en Oscar luxury.

Monroe life – topspecialist in huiden en vachten

Monroe life is een merk gespecialiseerd in huiden en vachten, 6 jaar geleden maakten we de start in het begin van de Dumortierlaan te Knokke. Begin 2020 zijn we verhuisd naar nummer 115, vlak naast Cremerie François. Wij waren de eersten die patchwork tapijten (en poefs) uit schapenvachten bereikbaar maakten voor een breder publiek en we durven te stellen dat we na al die jaren ervaring een referentie zijn geworden. Ons professioneel atelier naaisters maakt de mooiste en sterkste creaties dankzij de beste naaimachines gecombineerd met een jarenlange ervaring.

De schapenvachten worden ecologisch gelooid zodat ze veilig zijn voor jong en oud, tevens sterft er bij ons geen beestje voor de vacht! Naast tapijten vindt u in de winkel een breed gamma aan Tibetaanse kussens en Argentijnse koeienhuiden. In de zomermaanden breiden we ons gamma altijd uit met leuke kussens, handdoeken en interieurgadgets.

“Al 6 jaar een begrip in Knokke!”

Oscar luxury – producent van luxe huisgeuren en kaarsen

Voor de liefhebbers van luxe kaarsen en huisparfums is er nog een tweede merk van ons dat u kunt vinden op Dumortierlaan 115. Oscar luxury geniet een wereldwijde reputatie als het aankomt op kwalitatief hoogstaande geurkaarsen uit mondgeblazen Europees glas in combinatie met gezellig knisperende houten wieken.

OSCAR luxury is sterk verankerd in de Belgische samenleving en ondersteunt lokale sociale organisaties waarmee we samenwerken. Naast kaarsen maakt Oscar luxury ook home en body producten zoals geurstokken, roomsprays en zelfs douchefoams. De luxe geurkaarsen worden gemaakt in onze eigen fabriek te Brecht want alleen door de kaarsen zélf te maken kunnen we de gewenste hoge kwaliteit waarborgen.

Duurzaam, U kunt uw lege kaarsenpotten weer laten vullen!

Als uw kaars is opgebrand dan blijft u achter met een luxe mondgeblazen vaas. U kunt ervoor kiezen om uw kaars een tweede leven te geven als planten- of bloemenvaas. Wij bieden u echter de mogelijkheid uw lege vaas weer te laten hervullen met een geur die u zelf kunt kiezen. Hiervoor brengt u uw lege kaars mee terug naar de winkel waarna we deze meenemen naar ons atelier om te hervullen. Op deze manier kunt u keer op keer blijven genieten van uw mooie kaars!

www.monroe.life I www.oscar.luxury
donderdag t/m maandag van 10u tot 18u15
050 60 76 53

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart