Maison Sisley

in het hart van Antwerpen

Sisley zet zijn expansie voort met de opening van nieuwe Maisons over de hele wereld. De recentste toevoeging is de vestiging in Antwerpen, die in juni 2023 haar deuren opende.

In een oase van rust en schoonheid kunnen gasten de wereld van Sisley ontdekken. De innovatieve en natuurlijke formules, het resultaat van jaren onderzoek in de Sisley laboratoria, zijn nu opgenomen in de behandelingen van de Sisley schoonheidsinstituten.

DE BEHANDELINGEN – TERUG NAAR DE ESSENTIE

De optelsom van hoogwaardige producten en een premium behandeling. Elke behandeling, of die nu voor het gezicht is of het lichaam, wordt perfect afgestemd op de huidtype en de leeftijd van de klant. De duur varieert van dertig minuten tot anderhalf uur en is gebaseerd op specifieke doelen zoals hydratatie, revitalisatie, reiniging of stevigheid van de huid.

DE CABINES – EEN ZINTUIGLIJKE BELEVING

De verzorgingsrituelen vinden plaats in vier uiterst comfortabele behandelruimtes, waarvan één dubbele. Tijdens de behandelingen worden de zintuigen geprikkeld en wordt huidvernieuwing gestimuleerd. De wellnessbeleving is als een tijdloos intermezzo, een weldaad voor zowel de huid als de geest.

HET SALON – KUNST, POËZIE EN KARAKTER

Net als bij alle andere Maisons Sisley, weerspiegelt de inrichting van het privé-salon de liefde voor kunst van de familie d’Ornano, en nodigt deze gasten uit zich te ontspannen en te genieten. In dit warme en intieme kader worden klanten, voorafgaand aan hun behandelingen, ontvangen voor een persoonlijke diagnose met een Sisley experte.

Schuttershofstraat 21, 2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 284 07 49 – maisonsisley.antwerp@sisley.fr

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart