De Bree interieur

Zoveel méér dan interieurinrichting en totaalrenovatie

Een bijzondere interieurinrichting, piekfijne schilderwerken of een unieke totaalrenovatie. Bij DE BREE Interieur luisteren zaakvoerder Alain De Bree en zijn team aandachtig naar de interieurwensen van hun klanten. Pas dan gaan ze uitvoerig aan de slag zodat alles op maat ontworpen kan worden. Het resultaat is een persoonlijk interieur, waar thuiskomen gelijkstaat aan een onovertroffen combinatie van heerlijk ontspannen en volop genieten.

Variëteit aan interieurwensen

Geen interieurwens is te groot of te klein of je kan er bij DE BREE Interieur mee aankloppen. Smeekt jouw interieur al even om een nieuw jasje? Dan is dit interieurbedrijf uit Knokke de perfecte partner in crime voor alle interieurprojecten. Een uitgekiend plan op maat is namelijk een kolfje naar de hand van Alain De Bree en zijn team. “We verzorgen onder andere gordijnen op maat”, vertelt Alain De Bree. “Maar ook meubels of verlichting. Alles gebeurt volledig op maat van wat de klant wenst. Dit kunnen dus enkel de gordijnen of professionele schilderwerken zijn, maar ook een totaalproject waarbij alles mooi op elkaar wordt afgestemd.”

De kracht van een woning zit volgens het bedrijf in de elegante en harmonieuze inrichting. Het team staat je daarom graag bij met gepast advies en de juiste kleur- en materiaalkeuze. Of je nu houdt van een klassieke inrichting, een moderne look of een eerder industrieel tintje, elke woning kan voorzien worden van een gepaste afwerking. Dankzij de professionele en hoogstaande schilderwerken kan je je droomproject waarmaken in een huis dat je net dat tikkeltje meer biedt. Maar ook bij andere interieurwerken wordt gelet op de allerkleinste details. Hierbij stemmen ze bij DE BREE Interieur alle aspecten goed op elkaar af, zodat het resultaat een mooi geheel vormt.

“Zeker bij een totaalproject is transparante communicatie en een goede samenwerking belangrijk”, stelt Alain De Bree. “Op de werf ben ik het enige aanspreekpunt voor de klant. Zo verloopt de communicatie beter en kan ik perfect inspelen op alle interieurwensen.’

Thuiskomen in een persoonlijk interieur

Maar DE BREE Interieur gaat verder dan alleen maar totaalrenovatie en interieurinrichting. De eerste vraag die op de lippen van de bedrijfsleider brandt, is ‘thuiskomen, wat betekent dat voor jou?’ “Ik vind het belangrijk om echt naar de klant te luisteren”, vertelt Alain De Bree. “Als een klant binnenkomt, help ik bij technische en decoratieve vragen, zodat alles klopt. Voor mij is een project geslaagd wanneer een klant thuiskomt in zijn woning, omdat zijn interieur een plek is waar hij zich goed voelt. Het is uiteindelijk de klant die er graag moet wonen.”

Welke interieurstijl de voorkeur van de klant geniet, maakt De Bree dan ook niks uit. Tussen de eerdere realisaties van DE BREE Interieur tref je de meest uiteenlopende stijlen aan: van minimalistisch wit met moderne zwarte accenten tot authentieke houttinten en luxueuze stoffen. Steeds streven ze naar een piekfijne afwerking en een persoonlijke toets die de woning karakter geeft. Zodat je woning een plek wordt waar je met je geliefden samen tijd kan doorbrengen, of waar je alle zorgen van je af laat glijden na een zware werkdag… Dàt is het geheim van jarenlang woonplezier. Thuiskomen in een plek die bij jou past, waar je tot rust kan komen en waar je helemaal jezelf kan zijn. Een interieur dat aanvoelt als een weerspiegeling van wie je bent en wat je nodig hebt.

“Voor mij is een project geslaagd wanneer een klant thuiskomt in zijn woning, omdat zijn interieur een plek is waar hij zich goed voelt.”

Interieurwinkel in hartje Knokke

Wat als een hobby begon is na 20 jaar een gevestigde waarde geworden in het hartje van Knokke. In de Dumortierlaan 109 vind je de sfeervolle winkel van DE BREE Interieur terug. Hier word je ondergedompeld in een wereld waar elegantie en eigentijdse sfeer centraal staan.

“In de winkel verkopen we ook unieke decoratiestukken. De stijl in de winkel zou ik omschrijven als gezellig modern. Het is een mooie gevarieerde mix zodat er voor ieder wat wils is. We doen ook heel veel maatwerk. Dat is een van onze sterke punten,” aldus Alain De Bree.

Zijn vrouw Sybille De Bree verwelkomt er met veel plezier potentiële klanten (waarvan 80% vast cliënteel!) en maakt ze graag wegwijs tussen het uitgebreide aanbod van materialen, texturen en kleuren. Alsook staat hun zoon Maximilien mee op de werf, en zo kan je toch spreken van een familiebedrijf. Op die manier komt het interieur van je dromen alweer een stapje dichterbij.

Dumortierlaan 109, 8300 Knokke-Heist
www.debreeinterieur.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart